vår

Hur mycket jag än försöker peppa mig själv att bli en bra och seriös bloggare så går det inte! När jag väll tänker att nej nu jävlar ska jag skriva nått så dyker det upp annat som är mer spännande eller så funkar inte sidan. men nu blir det iaf ett kort, urtråkigt inlägg men de är väll alltid nått.

Ska jobba hela dagen idag, ända till kvart över tio ikväll och det ska verkligen bli skittråkigt. men innan det ska jag hinna med en shoppingtur med Hanna, måste hitta lite nya fina saker till vemdalen.
Det blev vemdalen för mig trots att jag verkligen hade tänkt skita i det men det ska bli hur kul som helst. Åker med Lena, Peter och kanske 10 stycken av Peters kompisar. Ingen aning om vilka dom flesta är men det ska bli hur kul som helst. Dessutom hade han som bokade stugan jobbat i vemdalen tidigare i vinter och han sa att han hade fixat den största och absolut finaste stugan i hela vemdalen till oss..inte för att man kommer bry sig men de lät ju bra.

Jag vill gå på vårshowen  oxå, min duktiga lillasyster ska dansa inte mindre än fyra danser och igår berättade hon stolt att hon kommer stå längst fram på tre av dom och det betyder ju att hon är mycket bra och det vill jag inte missa.

men nu väntar en dusch sen stan. Hej!


RSS 2.0