Kom Hem!

Idag är det lördag och jag har jobbat. Somnade vid halv elva igår och det var verkligen skönt, blev dock väckt av två fulla människor vid halv fyra och sen var det omöjligt att somna om. Men vad gör väll det.

Efter jobbet möte jag upp syrran och Emmy på stan och efter en mindre shoppingrunda, middag och lite spökhistorier sitter jag nu här och tråkar för mig själv en lördagkväll. Fast det värsta är nästan att det BARA  är skönt och jag längtar verkligen efter att vakna pigg och utvilad imorgon. 

Idag saknar jag min söta bror och jag vill att han kommer hem nu! Har suttit i telefon med han den senaste timmen och det är verkligen få människor som kan få mig att skratta så mycket som du kan PER-Andreas.
Flygbiljetten är iaf bokad så nu är det bara att börja nedräkningen.

GODNATT.

sjukdag

Jag har satt på mig tjocksockar, en varm tröja och ligger under både en filt och ett duntäcke men ändå fryser jag.
Tycker väldigt synd om mig själv som blivit sjuk! Vill verkligen inte vara sjuk och speciellt inte nu när det kanske är näst sista veckan jag har ett jobb, så jäkla typiskt.

Mitt internet är inte min vän för tillfället. Jag har nått slags mobilt bredband hos Telia och igår fick jag ett meddelande om att jag har överskridit gränsen datatrafik den här månaden och att jag nu kommer ha en hastighet på högst 30kbit/s resten av månaden. Jag har ingen aning om hur snabbt det är men mitt internet går sjukt segt, det tar flera minuter att komma in på en sida. Helt värdelöst.
Jag trodde att man kunde surfa hur mycket man ville men där hade jag uppenbarligen fel.

Igår var det idrottsgala och det var som alltid väldigt bra. Rolf Göran Bengtsson fick min röst och även mina sista pengar på mobilen, till ingen nytta. Jag vann inget pris och det gjorde inte han heller.

Skulle helst vilja ligga kvar under täcket hela kvällen men det går inte så nu måste jag dra mig upp och fixa all disk och matlåda. Tänker försöka ta mig på jobbet imorgon trots sjukdom.

Hoppas Elin kommer hit ikväll så vi kan kolla på the strangers!

Nip/tuck

Hade möte på jobbet i fredags där vi trodde att vi skulle få veta om vi fick jobba kvar eller inte men vi fick inte veta nått.
Kommer att få veta den 28 tror jag, två dagar innan vi kanske slutar. Jag hoppas vi får vara kvar, har ingen aning om vad man ska hitta på annars.

Jag var nog nästan den enda som inte hade sett Mamma Mia än så igår hyrde jag den och vilken underbar film det var. Sitter och tittar på den för tredje gången den här helgen. Emmy fattar inte ett ord av vad dom säger men hon sitter här brevid och ser den igen hon också. Hon skippade till och med bolibompa idag för hon såg hellre den.

Nu ska jag fixa matlåda sen titta på nip/tuck som äntligen är tillbaka!

/Malin


guldbaggen

Jag älskar att kolla på galor av alla dess slag så igår när det var guldbaggen så satt jag självklart bänkad framför tv:n i två timmar. Jag satt och lipade som ett litet barn varvat med gapskratt. Det är så fint att se hur glada dom blir när dom vinner och Johan glans och Björn Gustafsson är bäst!
Mikael Persbrandt fick en guldbagge till slut och då kom störtfloden, jag är riktig tönt.
Jag vill också vara känd. Tänk att vara rik, ha en massa kända kompisar och få gå på galor och roliga fester i fina kläder!
Synd bara att man är så otroligt talanglös.



funfun

Jaha, det har var ju en härlig helg. Nu är jag trött, ska bara kolla på trollkarlens hemligheter och sen ska jag sova.
Syrran är här och vi har spelat bingolotto men det gick inge bra men Elin är bra!

Sov gott slickepott.

Twilights

Jag har blivit kär i Edward Cullen och nu vill jag också vara en vampyr.
Det är precis som när jag läste Harry Potter första gången, jag ville också kunna trolla och gå på deras fantastiska skola, men nu vill jag vara en vampyr och tanken på att det aldrig kommer att bli så gör mig galen.


JVM

Jobbade fyra timmar idag sen hängde jag med Martina och Chrille på eastern och käkade lunch.
Kom hem och sov några timmar och sen har jag inte gjort mycket alls.
Nu tänkte jag försöka sova för 01.30 ringer klockan. Det är final mellan sverige och kanada i natt och det vill jag inte missa.

OK

Då kör vi en fyra timmars arbetsdag imorgon!
Dagen har varit sjukt seg, det mest spännande som hänt är att jag var och handlade.
Winnerbäck och stureplans vackraste har varit min enda underhållning. visserligen väldigt grymma båda två men vad fan, kul dag!

Nu ska jag sova och hoppas på att kunna få ett natts sömn utan mardrömmar.

SOVGOTT

Norrland

-26 grader visade min termometer i morse. Jag tänkte att det inte skulle vara så farligt ändå så jag bestämde mig för att trotsa kylan och ta en lång promenad, jag hann bara utanför dörren innan jag ångrade mig. Helvete vad kallt det var.
Ville göra nån nytta så jag gick till tvättstugan för att se om den var ledig men det var den inte. Såklart.
Istället gick jag hem och tog ett varmt bad och nu sitter jag här. Inte kan man vara ute och inget har jag att göra här hemma.

Jaha, det ser ju ut att bli en rolig söndag det här.

brännskadad

What the fuck?! LaGaylia fick lämna körslaget. Dom var skitbra så det var tråkigt men huvudsaken hårfagre Robert får vara kvar!

Jag lyckades just hälla het stearin över precis hela armen, fan vad skönt det var.

GI

Jag och Emmy var ute i nån timme sen var vi och handlade och sen dess har jag lagat mat. Har gjort ett riktigt storkok på gryta och sen har jag gjort en GI-paj. Från och med nu ska jag försöka att bara äta GI eller till stor del iaf, får se hur det går. Imorgon ska jag göra en linssallad och eftersom det blir en väldigt lugn kväll ikväll så tänkte jag gå kliva upp och ta en lång morgon promenad också.

Ikväll är det körslaget och sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske försöka sova?

Det går bra nu.

fantastiskt

vad mycket jag har fått gjort, har städat lägenheten så nu är den skinande ren. Har dessutom städat ur mitt äckliga kylskåp och med tanke på att jag fick slänga ungefär 90% av det som fanns där så var det väldigt välbehövligt, hittade saker som gick ut 2007, riktigt äckligt!
När alla gamla saker var kastade så fanns det inte mycket kvar som sagt men däremot såg jag att det runnit nån brun äcklig gegga i hela kylskåpet, konstigt att vi inte blivit sjuk. Så nu måste jag försöka bli lite bättre på att städa eller jag måste städa oftare, ännu ett nyårslöfte tror jag minsann.


Nu ska jag och Emmy klä på oss och gå en sväng på stan.
En riktigt härlig lördag!

och så här ser den ut..


Nyårslöften

Idag fick jag min nya telefon. Den är liten och ser ut som en plastig leksak men den är söt.
Tänkte att jag skulle fördriva den här kvällen med att knappa på den men det var kul i ungefär fem minuter. Istället ska jag se konungens återkomst men sen vette tusan vad man ska göra av resten av helgen.
Jag är redan uttråkad och det är ju inte bra om jag ska lyckas hålla mina nyårslöften, måste se till att hitta på nått.

Var och jobbade idag och det var väldigt förvirrande, har ingen koll alls på vad det är för dag längre. Jag har måndag idag.

Vad gör alla på helgerna när dom inte är ut egentligen?!

Hej!

Arctura

Hade tänkt skriva ett långt inlägg om jul och nyår men jag är alldeles för trött för det idag.
Nyårsafton blev tillslut väldigt lyckad. Chrille är fantastisk som fixade 3-rätters middag till allihopa och sen dracks det en del men det var en ganska lugn kväll för min del. Martina låg och var sjuk och Emmy tvingade Erika att vara med henne nästan hela tiden. Jag firade tolvslaget med sjukligen i sängen. Jag skålade i vin och Martina i cola. Det var en trevlig kväll!

Lyckades bli vaken till fem imorse så det blev inte många timmars sömn i natt så ikväll ska jag bädda ner mig i soffan och bara glo på tv.
Jag, Emmy, mamma och pappa har precis varit på arctura och ätit en helt underbar god middag. Hade aldrig varit där tidigare, det var verkligen superbra och mysigt där.

Imorgon måste man jobba men sen är det helg och man är ledig Igen. Tror det blir en lugn helg, om jag ska kunna hålla mina nyårslöften så känns det som det är lika bra.

RSS 2.0