påskafton

Det är lördag den 22 mars och det är som sagt påskafton. Jag sitter ensam i min lägenhet, osminkad, äcklig och i sunkiga kläder. Jag äter middag ( en tunnbrödmacka ) och dricker öl...framför datorn. Haha, hur tragisk är inte jag!
Som tur är ska jag inte spendera hela kvällen själv framför datorn. Om nån timme ska jag ta och traska över till Martina där det är Kalas ikväll. Martina fyller nämligen år imorgon och trots att hon blir väldigt väldigt gammal så måste det ju firas.

Igår for jag iväg till hammarn för att jobba. Mitt jobb bestod av att ta hand om fulla människors jackor så att dom kunde gå in, bli ännu fullare och ha sköj. Men det var trots allt inte så hemskt somjag trodde att det skulle vara. Jag blev positivt överraskad  av  hur trevliga hammarstrandsboarna är. 

Later

magsjuka..

Kom på idag att om jag nu ska bli en seriös bloggare kanske det är dags att sätta igång.
Helgen var super, i lördags var jag, martina och hanna ( en stund iaf ) hos mickan. Där bjöds det på god mat och en massa sprit. senare hamnade vi på mark twain och där var det verkligen superkul. Trodde att jag hade ganska stor koll på hela kvällen ända tills jag kom på jobbet i måndags då jag fick höra att det hade jag inte alls det. Men kul var det!

Idag är det dock mindre kul. Vaknade strax före fem av att Emmy hade spytt ner hela sitt rum innan hon tillslut tog sig in till mitt sovrum. Sen dess har jag varit vaken och har i princip suttit på toaletten med Emmy hela morgon och hållt undan håret medan hon har hulkat och försökt spy. Stackars stackars lilla Emmy...
Ringde dagis och tydligen var det nått jävla stolpskott till mamma som hade haft vinterkräksjukan i flera dagar men hon hade ändå kommit till dagis varje dag och lämnat sina ungar. dumfan!
Ringde även jobbet för att säga att jag inte kunde komma men då hade Jerry också magsjuka så då var det bara att försöka pussla ihop det på nått sätt.. Så istället för en skön jobbdag mellan 9-18 så ska jag jobba 11.45 till 22.15....kul, nej!

Är ganska less på mitt jobb nu då så idag har jag faktiskt tagit mig för och skickat in iaf. en jobbansökan.

Måste rusa på toa igen!


ny blogg

I morse fick jag för mig att ta bort min gamla tråkiga blogg som uppdaterades typ två gånger per år och så skaffade jag en ny. Så nu tänkte jag verkligen försöka blogga ofta även om jag bara har supertråkiga saker att blogga om..

Igår jobbade jag hela dagen på mitt fantastiskt roliga jobb, och det gick faktiskt riktigt bra. Det blev ett par dispyter som vanligt men så är de när man har två riktiga jubelidioter som sköter ruljansen. Föresten får vi förmodligen ett nytt tillskott i bingofamiljen inom en snar framtid...nämligen min syster..:)

Slutade iaf att jobba strax efter sex så då sprang jag hem lite illvasst för att hinna träffa Emmy innan hon gick och la sig. Efter tandbortstning och sagostund så hoppade jag i duschen och kastade i mig lite mat och gick över till Martina. Där befann sig Hanna och Martina och tre flaskor vin, så de en toppenkväll.

Nu har jag nyss vinkat av Emmy, hon ska åka till Hammarn och vara där hela helgen så nu ska jag nog sova en stund innan jag måste springa på stan och inhandla lite saker till kvällen.

På återseende!

Tack Martina för min fina present.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0