Help please.

Idag har jag köpt så himla fiiina skor så nu vill jag ha sommar och sol! Snön kan iof få vara kvar till påsk men sen får det vara bra.
Ångrade redan att jag inte köpte det tredje paret jag hittade också så det kanske blir en sväng förbi på skopunkten imorgon med men vilka av dom här är finast??! Kan inte bestäma mig.

Nehe det gick tydligen inte att lägga upp dom bilderna. fan.

Jaha men HÄR är par nummer ett och HÄR är par nummer två.

Snart kommer Tini och Martina hit, vi ska se let´s dance och sen ska jag sova blir jobb hela dagen imorgon.

Puss

GRATTIS!

Natten till idag var kanske den värsta jag varit med om i hela mitt liv. Somnade vid tolv och drömde en så otroligt verklig och hemsk mardröm så att jag vaknade av att jag satt upp och skrek rakt ut! Det tog en evighet att fatta att det bara var en dröm och även när jag insett det så kunde jag inte riktigt tro att allt var okej. Övervägde att ringa till Nisse för att få höra att inget hemskt hade hänt men när jag såg att klockan var två så släppte jag den tanken.
Försökte somna om men så fort jag stängde ögonen så kom drömmen tillbaka. Det slutade med att jag blev vaken mellan två och fem innan jag äntligen fick somna om.

Eftersom jag knappt sovit nått i natt så har det varit en dryg dag på jobbet och jag såg verkligen inte framemot att komma hem och börja städa och diska men det såg förjävligt ut när jag gick hemifrån imorse så det hade varit väldigt nödvändigt. När jag kommer innanför dörren ser jag att det är både städat och diskat. Jag blev så glad att jag nästan började grina ( förmodligen för att jag är så trött men ändå ), frågade Emmy om hon visste vem det var som städat och det visade sig att det var Elin, Josefia och kanske Mia? som varit så underbara! TACK TACK TACK, ni är bäst :)

Idag fyller världens bästa bästis 25 år och världens bästa Elin har tagit körkort så det blir ett dubbel GRATTIS!
Tänk om Lenas lilla bebis ville komma idag också, det är ju några timmar kvar av den här dagen.




!!!!!

Länken i förra inlägget funkade tydligen inte så jag gör väll ett nytt försök NU.

Hittade fler bilder. Jag kanske har väldigt dålig humor men jag kan inte sluta skratta när jag ser dom här.







Den sista kanske inte är så jättekul men Tomas ser så lustig ut, han ser ut som en seriefigur och det är lite roligt.

TråkMalin

Jag borde blogga oftare men jag har som inget att skriva om. Det är svårt att försöka hålla igång EN blogg men nu är det ju så att jag har TVÅ bloggar att försöka underhålla..Det är verkligen inte lätt men jag gör mitt bästa. Läs den andra bloggen också vettja.

Jag gör inte så mycket annat än att jobba i dessa dagar. Hann med en bio med Martina och Nisse i veckan, vi såg män som hatar kvinnor och den var braaa.

Satt och kollade på gamla kort och det är alltid lika kul. Emmy är världens absolut sötaste, det finns ingen som kan klå henne där.

lill-tanten
Lill-tanten.


Chips-Tjyven!






Gaaah vad gullig hon är!

Tack och hej.

090308

Det värsta med att bara vara hemma en hel helg utan att göra nånting egentligen är att när det blir söndag så är man så uttråkad så man vet inte vart man ska ta vägen.

Hade en helmysig dag igår, lekte i badhusparken, gick runt på marknaden och köpte saker till Emmy, lunchade på stan och sen skulle vi egetligen möta upp Anneli och hennes mamma för en fika men Emmy som vaknade sex igår morse var super trött så vi fick gå hem.
När vi kom hem kröp vi ner i soffan och somnade båda två, sov i ett par timmar innan Emmy väckte mig, sen käkade vi middag och inväntade melodifestivalen.
Jag hejade på BWO men dom gick såklart inte vidare till Emmys stora förtjusning, hon hejade på Lili & Susie Såklart!
När dom gick vidare satt hon och gjorde nått slags segertecken och hoppade upp och ner i soffan och skrek YES, allt för att reta mig. När hon märkte att det funkade blev hon ännu värre, tur att hon är söt.

Vet inte alls vad man ska hitta på idag. Det ser kallt ut så jag ville inte gå ut men det finns inget att göra här hemma, what to do?!
Kanske ska jag våga väcka min trötta syster och dra med henne ner på stan en sväng.

Ser i alla fall framemot att få höra om lilla Tintens vilda kväll :)

Hej!


Jag♥Emmy

Vilken härlig helg jag ska ha.
Ikväll ska jag se let´s dance, läsa och om jag inte är allt för trött så kanske jag hinner se nått avsnitt av gossip girl också.

Imorgon ska jag och Emmy upp ganska tidigt och göra ordning fika, dra på oss varma kläder och gå ner på isen och leka eftersom det aldrig blev av förra helgen. Sen blir det en sväng på marknaden innan lunchen, donken, som Emmy valt.
Sen ska vi gå på bio om det finns nån bra att se och imorgon kväll ska vi äta en massa godis och kolla på melodifestivalen. Underbart!

På söndag ska jag sova.
Ska förhoppningsvis hinna träffa både Nisse och Anneli nått ihelgen också.

Idag när jag och Emmy var på väg hem från stan så började hon fråga mig en massa jobbiga frågor som jag inte kan svara på igen.

Emmy-  Hur kan allt finnas? Hur finns vi, alltså hur blev vi till?
Jag- jag har ingen aning. en del tror väll att det är gud som skapat allt. Vissa tror att vi var apor från början.
Emmy - apor? hahaha. Fast det tror inte jag!
Jag - Nehe, vad tror du då?
Emmy- jag tror att det är några gubbar som byggt ihop oss och sådär.
jag- vadå för gubbar?
Emmy - Dom som bygger hus och så..
Jag - tror du att dom kan det`?
Emmy - Ja dom är jätteduktiga. Så bygger dom som hus fast som ser ut som människor och sen gör dom bara skinn som dom lägger på. Sen är man klar. Fast sen dör man och då måste gubbarna göra nya hus..
Men dom kan inte använda samma ögon som man hade tidigare för det är gamla ögon och man måste få nya små ögon som är för bebisar såklart. och nytt skinn, inte så där skrönligt ( hon säger så ).
Jag - Ja det är klart.
Emmy- ibland bygger dom små hus och ibland jätte jätte stora. Och ibland bygger dom vackra tjejer.

Check!

RSS 2.0