2009

Emmyt har blivit ett litet abba-fan. Hon springer omkring och sjunger på en massa låtar hela tiden och ber mig spela fyra låtar om och om igen. Hon är även ett litet språkgeni, hon kan texterna till hur många låtar som helst. Jag blir väldigt impad och spelar låtarna på repeat så nu är jag väldigt less på abba men inte Emmyt, nej hon tröttnar aldrig. Hon är söt.

Snart ett nytt år, shit vad bra det kommer bli.

mer JUL

Idag har jag sprungit på stan med Carro och handlat julklappar. Var ute sista dagen och det var såklart alla andra med. Det var trångt och långa köer överallt men det är ändå lite mysigt, det är på julen och yran som alla kommer ut.

Det här är första gången någonsin som jag inte är med familjen kvällen innan julafton men vi åker ganska tidigt imorogn så det kändes bara onödigt att åka till tandsbyn och dessutom är nästan alla där sjuka. Så jag ska slå in alla klappar ikväll och sen ska jag sova är så jäkla trött hela tiden, vet inte vad det är med mig, jag brukar nästan aldrig vara trött men nu går jag runt som ett lik hela dagarna.

Nu ska jag smyga in till Emmy och lägga ner ett paket i julstrumpan från tomten.
Emmy är förövrigt världens roligaste. Idag när vi kom hem sa hon att hon var så trött, - Jag är såååå trött, det har varit en hård dag...jag har bara sprungit hit och dit hela dagen och nu orkar jag inte mer, jag är helt slut. Förstår du det?
Haha, sötaste Emmy.


GODJUL!

Il divo

Idag har jag jobbat till halv fyra sen haft mamma och syrrorna på besök hela dagen, himla mysigt. Julstädat så det är renare än någonsin har jag hunnit med också med ganska mycket hjälp från mor min.

Imorgon ska jag jobba.

Jag vill ju så gärna åka på Il divo den 16 Mars och nu sa jag det till syrran och det vill hon med! Ringde mamma och frågade om inte vi tre skulle åka ner och hon skulle fundera på om hon kunde, Elin, Mia och mamma åker ju till London för att studentshoppa den 25 så det kanske blir lite mycket. Men mamma lät sugen så förhoppningsvis bokar vi imorgon, jäklar vad glad jag blev nu!

Ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på en av världens bästa filmer som är på tv ikväll, love actually.


With every bit of me

Har kollat på ett ganska tråkigt avsnitt av bonde söker fru. Klockan är nio och jag är så jäkla trött, fattar inte varför.
Lyckades fastna i en grymt ospännande hockeymatch. Channel one cup är det tydligen och Sverige ligger under med 4-0 mot tjeckien, jäkligt tråkigt alltså men nu är jag fast så jag tror jag ska lägga mig och kolla och hoppas på att somna.

I helgen blir det jobb. Bra.

Det här är lite penibelt men fan vad jag älskar idolvinnar-låten med Kevin, den är så bra.

godnatt.


grabbarna grus

Har tittat på bonde finalen och gud vad fint det var. Alla var så gulliga till och med tönt-elias och tråk-hanna var ju söta.
Jag har ju hejat på Wille hela tiden och Peter valde han och jisses vad FINT det var, dom är det sötaste!!

Anneli ringde mig och tipsade om att slå över på trean där det var charterfeber från magaluf. Det var lite känidisar från tiden vi var där. Men allvarligt, hur tragiskt är inte de..det är snart tio år sen vi var där första gången och då tyckte vi att det var hur kul som helst. Skulle dock inte åka dit nu på en sån semester men dom som jobbade där då jobbar där fortfarande varje sommar år ut och år in.
Nu var det nån kille som tatuerade in Grabbarna grus på halsen, pinsamt! Tur att man höll sig borta från sånna dumheter :)

godnatt.

Final

Då är granen äntligen på plats! Jag, liksom ett antal andra, har försökt få upp den i över en vecka men trots alla fina försök så har det verkat totalt omöjligt. Då dyker mamma upp och vips så står den där. Det är konstigt det där men mamma hon kan faktiskt Allt!
Hon sa direkt att det saknades en pinne men jag hävdade bestämt att det finns ingen pinne i julganslådan men då gick mamma och kollade och visst låg den där. Grejen var den att jag har sett den där pinnen flera gånger men jag har hela tiden trott att det var en cykelpump som hamnat fel. Jaja, nu står den där iaf. Lika ful som förra året men det är ändå mysigt.

Mamma har varit här hela eftermiddan och fixat gran, städat och donat. Jag bjöd, som tack för hjälpen, på fin-middag..potatisbullar och lingonsylt.
Nu har hon åkt för att kolla på Mia som har någon dansuppvisning på skolan ikväll och jag sitter bara och väntar på att klockan ska bli åtta för då är det Bonde-final!!

Nu längtar jag lite till julafton, ska bli så mysigt att få vara med Sam och Lily hela dagen.
Synd bara att Nisse och Åke inte är med, konstigt att fira jul utan dom.

Dags för ett bad innan BONDE!

/Malin

Batman

Idag skulle vi egentligen på pause men de var så många som inte kunde så vi ska ta det en annan dag. Istället ska jag Äntligen, Äntligen se The Dark Knight! Som jag har längtat efter att se den filmen.

Bara åtta dagar kvar till julafton och jag har ingen julkänsla överhuvudtaget.


Hårda bud i Mellerud

Hade en superkul kväll igår. Vi bytte julklappar och jag fick en jättefin fotoram med roliga kort av Sofia. Tanken var att det skulle vara en glöggkväll men det blev inte så mycket av med det, några enstaka tappra själar fick i sig en kopp.
Vi blev ganska många till slut och sen gick vi ner på Plaza. Var en massa roligt folk där men det blev tidig hemgång och en mycket underhållande promenad med en mycket full människa :) tror jag somnade före ett men det var så jäkla skönt att vara pigg en söndag för en gångs skull.

Precis innan vi skulle gå så sprang jag på toaletten och skulle sminka mig. Efter en stund kommer en av killarna som var här in och frågar om han får gå på toaletten medans jag gör mig iordning, ja visst sa jag. Efter en stund spred sig en fruktansvärd lukt.... då tittar han upp och säger, oj de kom visst lite bajs. Hahaha!

Idag har jag fått en massa gjort, har storstädat lägenheten och återigen ägnat över en timme åt att diska.
Hade tänkt hyra batman och se den ikväll men jag somnade och nu orkar jag inte gå ner.

PÖSS

KEVIN

Jag tar tillbaka allt jag någonsin har sagt, jag vill att KEVIN ska vinna!!!!!!!!!!!!!!!
Fattar inte vad jag såg i Alice, hon är bra men ingenting jämfört med denna underbara maltes.

wii

Sitter och kollar på idol medans jag hela tiden uppdaterar Tina via sms om vad som händer, hon har match och kan ju såklart inte missa vad som sker.
Men iaf, det jag ville komma till var att nyss var det paus och då visar dom reklam för körslaget som börjar igen på annandag jul, WOHOOO!

Nu vart jag glad, rakt igenom överlycklig. hur tolkar man det egentligen.


Svergie?!

Jag vet inte vad som sker, jag har alltid varit väldigt bra på att stava men nu har det helt slagit slint i min tröga skalle.
Igår kunde jag inte komma på hur sverige stavades, stavade Susanne; Sussane och crashers; chrasers..fattar noll.

Carro skulle ju komma ikväll men hon sitter fast på jobbet och väntar på att nån seg gubbe ska somna in men det gör han ju icke!
Längtar iaf som tusan till idol, tydligen en massa gamla idoler som ska vara med och jag eftersom jag är en riktig idol-nörd så tycker ju jag självklart att detta ska bli fantastiskt kul!

Luciatåget i kyrkan i morse var så otroligt fint! Dom var så duktiga och tårarna var inte långt borta.
Det blev bara jag och Sofia som masade oss dit men det var verkligen värt den tidiga morgonen.

Nu ska jag fixa lite grejs innan klockan slår åtta.
Ha en underbar helg.

Lucia

Idag hade vi en tråkig utbildning halva dagen, riktgt tråkigt var det men nu kan vi ju i princip allt iaf.
En del människor gör mina dagar helt fantastiska genom att vara så störig som dom bara kan, det är verkligen kul men Martina, hon blir ledsen när folk är så puckad..stackars Tinten.
I övrigt har det varit en härlig dag, torsdagar är bra dagar.

Imorgon ska jag möta upp tjejerna strax före sju och så ska vi gå till stora kyrkan och kolla på pc luciatåg. Jag älskar verkligen att vara i kyrkan, det är så mysigt och så kanske man äntligen kan få lite julkänsla.
Imorgon kväll kommer Carro hit och gör mig sällskap ett tag, vi ska äta tacos, kolla på idol-finalen och heja ALICE!

På lördag skulle jag behöva ta en sväng på stan för lite julklappsshopping. Har fortfarande ingen bra ide om F-julklappen så det måste jag lösa.
Sen på kvällen ska vi byta julklappar och dricka glögg sen vet vi inte riktigt vad som händer men det blir nog kul som alltid.

Den här kvällen vet jag inte vad jag ska göra av, den kändes bara dryg vill ha fredag morgon nu!


 




Kanske är dessa saker nånting mina kära vänner gärna vill ha?


Tv-onsdag

Satt här och nästan grinade idag på bonde söker fru, det var så fint! Hoppas att Peter väljer Ville, dom är så fantastiskt gulliga!

Tråk-Tisdag?

Idag har jag jobbat och varit på ett strålande humör. Martina var sjuk idag och det var tråkigt längst bak i klassen utan henne men annars har jag haft väldigt roligt med resten av gänget trots att det vanligvis är veckans värsta dag.
Har kommit hem och lagat mat, ätit, diskat, städat ihop lite, gått med sopor och nu väntar en dusch.
Ikväll hoppas jag att granen kommer upp och sen blir det skräckfilm med trevligt sällskap.

På våran lilla glöggafton ska vi byta julklappar med varandra, det ska vara en sak för ungefär 50 kronor och det ska börja på bokstaven F...Har några ideér men lite tips vore fint.

Hade som vanligt inget att skriva egentligen så jag avslutar nog här.

Malin N

Julmys

Idag tänkte jag försöka fixa lite julkänsla här hemma och ställa fram min fula plastgran men det gick inge vidare. Får inte ens ihop den dumma saken, hur svårt ska det behöva vara!

Minns så väl förra gången granen skulle kläs, vad allt var annorlunda då. Så skönt att det är det..skulle absolut inte vilja vara tillbaka där jag var för ett år sen. Men det är konstigt vad mycket som hinner hända på ett år.
Jag och Martina har pratat mycket om att 2008 har varit ett pissigt år men det sista halvåret har inte varit så tokigt ändå och 2009 SKA bli ett fantastiskt år.
Skulle vara väldigt roligt om jag och Martina kunde kicka igång det nya året med våran efterlängtade resa men vi får väll se hur det blir med det.

Idag stod jag och diskade när det plingade på dörren, jag hatar när det plingar på dörren om man inte väntar besök.
Utanför stod två tjejer och ville sälja julkort! Och finns det nått som verkligen är störigt så är det småungar som springer runt och säljer en massa skit, jag vill inte ha julkort och ville jag det så går jag själv och köper dom när det passar.
Sen kommer det absolut mest störande, det var inte ens två småungar. Om dom är liten så tycker man ju att dom är söta och köper nått bara för att det är så synd om dom men dom här såg ut att vara minst 13-14 år, sprang man verkligen runt och sålde saker så där när man var så gammal? Jag tackade iaf vänligt men bestämt Nej!

Är egentligen mest irriterad på granjäveln, inte barnen.

/M


söndag

Min ångest igår var inte rolig men idag känns det iaf lite bättre!

Var en hyfsat lugn kväll igår, Sofie kom förbi och vi kollade på skräckfilm.
Sen blev jag vaken lite för länge men det var trevligt :)

Emmy är på jamtli nu med Erika och jag ska städa och julpynta lite. Ska vänta på att Martina kommer och följer med mig ner till källaren..dit går jag inte själv!!

MN

18:55

jag är en idiot, cp, mongo, skadad, dum.

Så är det!

Bajs.

afterwork

Hade riktigt roligt igår, afterwork och fest hos mig sen G3. Ikväll blir det en mysig hemmakväll med skräckfilm och godis!
Imorgon blir det nog julmarknad på jamtli.

Det var nog allt.

NI är det bästa!

/ Mallan

peppen

Imorgon är det fredag igen, veckorna går så otroligt snabbt. Dagarna på jobbet är fortfarande ett rent nöje, faktiskt!
Helgerna på senaste tiden har varit fantastiskt roliga. Livet är Ok med andra ord.
Det enda som stör mig nu är en liten person, vill inte nämna namn, som jag gör mitt bästa för att ignorera men det är inte lätt. Har ingen förståelse alls för hur denna människa beter sig. Det som stör mig mest är att jag tvingas höra på allt skitsnack, har ingen lust att byta nummer så jag får försöka stå ut ett tag till!


Idag har jag inte gjort mycket, tog en väldigt snabb sväng på stan efter jobbet sen hem och laga middag. Har kollat på extreme home makeover och bölat som ett litet barn, klarar inte av att titta på det där programmet.
Nu ska jag förmodligen bara nörda framför datorn tills det är dags att sova. Missade grey´s anatomy igår så jag tänkte försöka fixa så jag kan ladda hem det men som det verkar så är jag för dum.

Längtar tills imorgon!


Puss

Momma

Min kära mormor ringde just mig och hon är lite skum den kvinnan. Hon ringer och frågar hur det är med mig och hur det nya jobbet funkar...sen säger hon Ja, grattis föresten. Jag frågar henne om hon är medveten om att det var i fredags jag fyllde år då säger hon bara: Ja, jag vet men vi har så mycket att fixa hemma så momma har inte haft tid att tänka på dig Malin. Så kan man väll inte säga?

/MALIN


1:a december

Fick nån slags ångestattack igår kväll som gjorde att jag inte kunde sova. Var sjukt trött efter denna helg men det var totalt omöjligt att somna. Vid tretiden lyckades jag ändå att blockera ångesten och somna, vaknade vid halv fem och då var det bara att ge upp.
Kom på jobbet i morse och ångesten var som bortblåst, fattar inte varför söndagar ska vara så pissiga.
Hade ju tänkt fixa lite jul hemma idag, kanske nån julstake eller nått men jag orkar inte.

Fick veta att vi får förlängning av våran anställning ett tag till idag och det kändes riktigt skönt. Jag har absolut ingen lust att börja söka jobb igen & dessutom vill jag verkligen jobba kvar.

Nu ska jag kolla på vänner och invänta säsongens sista färjan-avsnitt!

/Malin


RSS 2.0